Reklam

Mr. Robot Dizi Dünyasını Kasıp Kavuruyor



Mr. Robot Dizi Dünyasını Kasıp Kavuruyor


     Selamlar , yepyeni bir haberle karşınızdayım ve mutluyum. Çünkü dizi aleminde bomba gibi bir gelişme gerçekleşti. Ne mi oldu ? Mr. Robot isimli yeni bir dizi çıktı. Neden mi bomba oldu ?

     Mr. Robot gelmiş geçmiş hack ile ilgili izletilerden çok çok daha farklı. Fark şuradan geliyor ; bu dizide tek tuşla hatta hiçbir şey yazmadan kod yazıyormuş gibi yapıp bilmem neredeki adamın yeri tespit edilmiyor, 'hemen hackliyorum' tarzında muhabbetler dönmüyor. Zira öyle bir şey de yok zaten. Hackin tam olarak ne olduğu, nasıl bir düzen içerisinde gerçekleşmesi gerektiği, hack yapan insanların nasıl kimseler olduğu da dizi içersinde işlenen konulardan. Hem hack izleyip hem de bu işi gerçekleştirenlerin esasında kim olduklarını izliyoruz bu güzel dizimizde. IMDB puanını sonuna kadar hak eden dizi daha ilk sezonun yarısındayken kişisel görüşüme göre kendini kanıtladı. İşin aslı ilk bölümler dizinin gidişatının bozulacağından korkarken artık bu korkum da kalmadı, çünkü öyle olmadı. Rami Malek meselesine girmiyorum zira  dizi izlediğinizi unutturuyor adam size öyle bir oyunculuk kesmiş, helal olsun.

     Dizi F-Society adı altında birleşen bir grubu inceliyor şimdilik. Grup içersinde 1 Müslüman , 1 siyahi , 1 adet klasik Amerikalı vs. gibi farklılıklar gösteren her tipten insanın temsil edildiği karma. Bu karma aklımıza hemen bir hack grubunun ismini getiriyor -ki ismini söylemeyecem muhtemelen biliyorsunuz-

     Bu arada dizinin resmi web sitesi http://www.whoismrrobot.com/ adresinde sizleri bir sürpriz bekliyor bir bakın diyorum :)
     Sizleri bu çılgın serüvene kesinlikle davet ediyorum ve son olarak 'F-Society'nin askerleriyiz' diye haykırarak yazımı noktalıyorum :)
  

Anayurt Otelinin Aylak Adamı                                    

0 yorum(lar):