Reklam

ÇOK MU BOŞ VAKTİNİZ VAR

Çok mu boş vaktiniz var , Ramazan günleri geçmek bilmiyor mu ?

O halde sizler için harika yabancı dizilerden oluşan bir liste hazırladım. Kişisel merakınız ve ilgi alanlarınıza göre dilediğinizi seçin, beğenin izleyin ama sizi temin ederim tamamı çok sağlam ve aşırı derecede şeker bişey...

Dexter (8 Sezon )
Başlangıç Yılı: 2006


Bir seri katil düşünün, adamın prensipleri tavırları her şeyi hayranlık uyandırıyor. İşte o  adam karanlık düşlerin Dexter Morgan'ı. Adli tıpçı bir seri katil olarak tarihe adını altın harflerle yazdırıyor bu adam ve her eve lazım kişiliğiyle sevgimizi de kazanmayı ihmal etmiyor. İlk bölümüne başladıktan sonra sonunun nasıl geldiğini anlamayacaksınız meraklanmayın.




Person of Interest(5 Sezon)
Başlangıç Yılı: 2011



Halen daha süren geçenlerde sezon finalini gerçekleştiren bilim-kurgu konusunda resmen bizi yepyeni bir çağa sokan bu muazzam yapımımız izlenmeye değerliği ötesinde, kesinlikle izlenilmesi gerekenler listesinde olmalı. Bay Finch ve Reese 'in uyumsuzluğundan gelen harika uyumu... Ayrıca alt metinde dopdolu ve nitelikli özgürlük mesajları. Hiç durmayan bol bilim-kurgulu bir polisiye gerilim... Yani sakın ıskalamayın derim.














Fargo (1 Sezon)
Başlangıç yılı: 2014


Buz gibi soğuk Minnesota'da içinizi ısıtacak harikanın da ötesinde bir öykü. Gerçek bir olaydan hareketle oluşturulduğu her bölümün başında vurgulansa da inanması çok güç. Karakterler , atmosfer tek kelimeyle harika. Kibar, kimseye hiçbir şey söylemeyen, hemen hiçbir olaya sesi çıkmayan bir insan nasıl bir canavara dönüşür ? Tipsiz bir kiralık katil nasıl sonsuza yakın karizma sahibi olur ? Toplum böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ? Bu ve daha birçok sorunuzu cevaplamasa da sizi doyurabilecek bir yapım. 2. sezonun çıkmasını 4 gözle bekliyoruz tabi...







True Detecetive (1 sezon)
Başlangıç yılı : 2014



Ardında bıraktığı kurbanlarında şeytani semboller bırakan bir seri katil ve onun izini sürmekte kararlı birisi ailevi problemler yaşayan diğeri zaten problemin ta kendisi olan aşırı zeki 2 polis... Sırf şu kısacık özetten dahi seyir zevki tespit edilmeli değil mi?

Game of Thrones (1 sezon)
Başlangıç yılı: 2011



Tüm dünyada bomba etkisi yaratan bir dizi daha. Cidden sizler için en iyilerini derliyorum. Bu dizi dizi olmanın çok ötesinde her bölümü bir şaheser niteliğinde müzeye konmalık bir başyapıt. Entrika, zulüm, zeka, ölüm kaotik, karanlık , kafkaesk ne varsa içerikte. Her şeye rağmen umut da var, taraflar var , 7 krallık var ne arıyorsanız var. Hiç düşünmeden başlayacağınız bir dizi daha. (tabi hala başlamadıysanız)










StarTrek (3 sezon -Orjinal seri)
Başlangıç yılı: 1966




Dünya çapında geeklerin ve bilim-kurgu severlerin belki de 'bu işlere' başlangıç noktası. Uzay gemisi Atılgan'la mükemmel ötesi mürettebatının her bölüm birbirinden güzel ve heyecanlı maceraları... Kesinlikle önerilir ve huzur içinde uyu Mr. Spock aka Leonard Neamoy...







The Big Bang Theory (8 sezon)
Başlangıç yılı : 2007



Leonard ve Sheldon iki adet dahidir fakat sorun bu ikilinin sosyal anlamda tam anlamıyla 0 olmasıyla başlar. İnsanlara nasıl davranılacağını hatta onu bırakın iğnelemenin ne olduğunu bilmeyecek kıvamdadırlar. Son derecek eğlenceli bir sit-com. Eğlencelik bir şeyler arayanlar izleyebilirler.








Breaking Bad (5 Sezon)
Başlangıç yılı: 2008



Gelmiş geçmiş en iyi dizi denebilir. Eğer hala izlemediyseniz ve boş vaktiniz varsa ilk işiniz olsun. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.


Sizler için derlediğim bu listede ortalama bir izleyicinin izleyemeyeceği herhangi bir şey yok. Rahatlıkla izlemeniz mümkün. Ayrıca Ramazan'ın yaza denk gelmesinden ötürü ortaya çıkan sıkıntı ve vakit geçirme sorunsalını rahatlıkla aşacağınızı düşünüyorum. Listeye koymadığım diziler elbette var, her izlediğimi sizle paylaşmam zaten mümkün değil kısa vadede. Neyse iyi ramazanlar bol bol okuma-izleme yapalım. Vaktimiz güzel geçsin!


Anayurt Otelinin Aylak Adamı

0 yorum(lar):