Reklam

Amacı Belirsiz Eğlencelik 6 İnternet Sitesi




            Değerli okurlarım sizlere uzun bir aradan sonra kocaman selamlıyorum. Malum öğrencilik boş zaman çok ama işe güce zaman yok ben de bu işsizliği azıcık fırsata çeviriyim dedim ve size yapacak bir şey bulamadığınızda kurcalayabileceğiniz 6 adet internet sitesi derledim. Bu sitelerden istemediğiniz kadar çok var ama ben sadece hoşuma giden 6 tanesini paylaşacağım.

1-Draw a Stickman



www.drawastickman.com/  adresinden ulaşabileceğiniz ilk saçma sitemizi inceleyelim:
İlk olarak size bir kahraman çizmenizi söylüyor daha sonra da bu kahramana çeşitli görevler yaptırıyor. Mesala bir kutu açmanız lazım ama çizdiğiniz kahramanın eli yok sizden el çizmenizi söylüyor ve bunu gibi saçma işler yapıyorsunuz. Ama fazla kaptırmayın yan etki olarak sinir yapabiliyor J.

2-Neave.TV



http://neave.tv/ adresinden ulaşabilirsiniz:
Bu site de bir o kadar saçma. Bu siteyi daha çok zapkoliklerin seveceğini sanıyorum. İçerisinde kısa video, animasyon, klip vs. bulunduran sitede fareye tıklayarak sözde kanallar arası geçiş yapıyorsunuz. Videolar değil kanal geçişleri daha çok eğlenceli geldi bana J.

3-Hunting Arrows
                                                       
open.adaptedstudio.com/hunting_arrows
Bu site daha da ilginç :
Sayfa ortadan ikiye bölünmüş ve sağ tarafa tıkladığınızda renkli oklar, sol tarafa tıkladığınızda ise siyah oklar geliyor. Siz fareyi gezdirdiğinizde renkli okları hareket ettiriyorsunuz, siyah oklar ise renklileri takip ediyorlar eğer yakalarlarsa ok rengi sayfaya boya sıçrıyor ve o ok kayboluyor. Biraz sabırla kendinize çok güzel bir arka plan yapabilirsiniz. Benim en çok uğraştığım buydu herhalde J.

4-Tony-b Machine
Link Burda J : http://www.tony-b.org/



Bu sitede çılgınlar gibi mix yapabilirsiniz. Müzik sever arkadaşlar bu sitede kendilerini DJ yerine koyarak hem istedikleri bir mix yapıp hem de eğlenebilirler.

5-Hacker Typer




Sıra geldi hacker işine girmeye. Bilim kurgu filmlerindeki gibi hızlı  şekilde kod yazmak istiyorsanız bu site tam size göre rastgele tuşlara basıyorsunuz ama ekranda sanki gerçek kod yazarmış gibi kodlar çıkıyor. Çok eğlenceli bir site aman fazla kaptırmayın sonra Matrix gibi dolaşırsınız ortalıkta.

6-Staggering Beauty



İşte saçmalardan seçmelerin sonuncusu : www.staggeringbeauty.com
Resimde gördüğümüz arkadaşımız fare hareketi ile sağa sola dalgalı hareket ediyor. Sadece bu mu diyenler var,
EVET SADECE BU değil. Sürprizi de var, nasıl olduğunu söylemeyeceğim tabiki ama küçük bir ipucu fareye biraz hızlı sallayabilirsiniz.

Bu sitelerin kesinle hiçbir amacı yoktur. Bazısı reklam, bazısı eğlence amaçlıdır. Başka işler yapmaya kalkışmayın zaten bunlarla ne yapılabilir ki. Sıkılınca kurcalayabilirsiniz. Bu yazımın da sonuna geldiniz, okuduğunuz için teşekkürler bizi takipte kalın.

Asr-ı İlim                                                        Gelecekteki Makinacı

0 yorum(lar):